Vážení zákazníci, tento eshop funguje bez omezení, objednávky expedujeme každý pracovní den. Aktuálně doporučujeme vybírat dopravu "Nejlevnější doručení na adresu za 89 Kč" s platbou předem, při nákupu nad 999 Kč je tato doprava ZDARMA. DOBÍRKA je z preventivních důvodů zrušena.

Hodnocení obchodu

4,7 275 hodnocení
5
224x
4
36x
3
5x
2
3x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 9.3.2020
+ super ceny, rychlost

Max. spokojenost, obchod doporučuji, vše OK
Avatar autora | 8.3.2020
+ Rychlé doručení i odeslání zásilky

Avatar autora | 4.3.2020
+ Spolehlivost
+ Rychlost dodání

-
Avatar autora (Administrátor) 30.3.2020
Děkujeme za hodnocení, kterého si vážíme.
Avatar autora | 8.2.2020
Rychlé vyřízení, milá komunikace, zboží podle představ
Avatar autora (Administrátor) 30.3.2020
Děkujeme za hodnocení, kterého si vážíme.
Avatar autora | 6.2.2020
+ První objednávka byla velice rychle vyřízena.
- Další objednávka zatím vyřízena nebyla. Dodavatel uvádí, že zboží doručí do 10 dnů. Takže zatím je to pouze 7 dní. Doufám,že přijde vše v pořádku
- Na uvedené telefonní číslo dodavatel se nelze dovolat.

Avatar autora (Administrátor) 30.3.2020
Děkujeme za hodnocení, kterého si vážíme.
Avatar autora | 4.2.2020
+ kvalitní materiál, který dobře vypadá

Pokud to jde, ráda nakupuji české zboží za rozumnou cenu. Objednávala jsem tuším o víkendu a v úterý ráno byl balíček v zásilkovně k vyzvednutí. Čili za mě - super!!!
Avatar autora (Administrátor) 30.3.2020
Děkujeme za hodnocení, kterého si vážíme.
Avatar autora | 26.1.2020
Kalhoty jsou pěkné a odpovídají mému očekávání, kromě velikosti. Ta odpovídá spíše o jednu konfekční velikost většímu oblečení. Obecně mi to nevadí, dcera do nich doroste, lepší než naopak, ale potřebovali jsme vyřešit kalhoty na teď, takže musíme shánět dál...
Avatar autora (Administrátor) 30.3.2020
Děkujeme za hodnocení, kterého si vážíme.
Avatar autora | 16.1.2020
Vše super
Avatar autora (Administrátor) 30.3.2020
Děkujeme za hodnocení, kterého si vážíme.
Avatar autora | 26.12.2019
Přehlednost stránek
Avatar autora (Administrátor) 30.3.2020
Děkujeme za hodnocení, kterého si vážíme.
Avatar autora | 26.12.2019
+ Rychle vyřízená objednávka, dobrá komukace s obchodem - pěkné zboží-pěkné, dobrá komunikace, rychlé vyřízená objednávka

Avatar autora (Administrátor) 30.3.2020
Děkujeme za hodnocení, kterého si vážíme.
Avatar autora | 25.12.2019
Jednu spodní košilku jsem dodovateli vrátila s požadavkem na výměnu za větší, avšak na toto nebylo NIJAK reagováno. Bohužel tím si obchod můj dojem poněkud pokazil.
Avatar autora (Administrátor) 30.3.2020
Děkujeme za hodnocení, kterého si vážíme. Paní bychom rádi vrátili peníze za košilku, která se ve větší velikosti nevyrábí, avšak zatím nereagovala na email, budeme řešit dále.
Avatar autora | 23.12.2019
Zboží se nám líbí,příjemně se nám nosí,paráda,prostě velká spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 30.3.2020
Děkujeme za hodnocení, kterého si vážíme.
Avatar autora | 17.12.2019
Ochota a vstřícnost.
Avatar autora (Administrátor) 30.3.2020
Děkujeme za hodnocení, kterého si vážíme.
Avatar autora | 14.12.2019
+ Super střihy i materiál

Ráno objednano, odpoledne posláno, další den doma. A se zbožím velká spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 30.3.2020
Děkujeme za hodnocení, kterého si vážíme.
Avatar autora | 9.12.2019
rychle jednani kvalitni vyrobek vše na 1
Avatar autora (Administrátor) 30.3.2020
Děkujeme za hodnocení, kterého si vážíme.
Avatar autora | 2.12.2019
- Dlouhá doba dodání objednaného zboží

Avatar autora | 1.12.2019
12.11. jsem objednala o pár dní později zaplatila (ano, byla tam z mé strany prodleva delší jak 2 dny) 19.11. mi přišlo potvrzení o platbě 26.11. mi přišlo potvrzení, že se zboží odesílá 28.11. jsem si balík vyzvedla a zjistila, že zboží není všechno - pouze dopsaná informace na faktuře, že boty (kvůli kterým jsem hlavně objednávala) mi přijdou v jiném balíku. Takhle si komunikaci bohužel nepředstavuji.
Avatar autora (Administrátor) 30.3.2020
Zákaznice má informaci o tom, že balíček s botami je od 29/11 připraven k vyzvednutí. Recenze je psaná 1/12.
Avatar autora | 27.11.2019
Objednané zboží přišlo v pořádku, jsem spokojená
Avatar autora | 16.11.2019
Ani po slibovaných 10 dnech zboží nepřišlo, kromě potvrzení objednávky obchod nijak nekomunikoval.
Avatar autora (Administrátor) 30.3.2020
Zákaznice objednávku před odesláním stornovala, zboží bylo připraveno k odeslání. Takové hodnocení pak zamrzí.
Avatar autora | 15.11.2019
+ dobry vyber
+ hezke a zda se, ze i kvalitni veci